artikel(en) retourneren

Spijt van uw aankoop
Voldoet het artikel niet aan de verwachting of heeft u de verkeerde maat besteld dan kunt u de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Wilt u een artikel retourneren? Neem dan contact op met de klantenservice.

Retourneren is gratis
Nadat u de retour heeft aangemeld ontvangt u per E-mail een retourformulier en een retouretiket met twee ontvangstbevestigingen.
Het retourformulier legt u bij de artikelen in de pakketdoos, met behulp van dit formulier kan uw retour snel en eenvoudig afgewikkeld worden. Het retouretiket, dit is het deel waar de barcode op staat, plakt u over de oude adressticker heen. Vervolgens levert u het pakket in bij de dichtstbijzijnde DPD Parcelshop samen met de voor de pakketshophouder bestemde ontvangstbevestiging. De andere ontvangstbevestiging laat u door de pakketshophouder ondertekenen, dit is het bewijs dat u het pakket heeft ingeleverd. Hierop vindt u ook de track&trace code waarmee u uw retourpakket kunt volgen.

Geld terug na retour
Nadat wij het artikel ontvangen hebben wordt het aankoopbedrag binnen 4 werkdagen teruggestort. Indien u een order in zijn geheel retourneert die minder dan € 40,- bedraagt, vergoeden wij ook de verzendkosten.

Voorwaarden
Het artikel dient ongebruikt en in de originele verpakking terug te worden gestuurd, inclusief alle labels in hun oorspronkelijke staat. Wij kunnen geen gedragen (het mag uiteraard wel gepast worden) of gewassen artikelen terugnemen. Uit hygiënisch oogpunt verzoeken wij u vriendelijk de artikelen te passen over uw eigen ondergoed en daarbij niet te eten of te drinken.
Wij behouden ons het recht voor om schade aan retourartikelen te verrekenen met het terug te storten bedrag als het vermoeden bestaat dat dit ontstaan is door toedoen van de klant.
Indien u een dusdanig deel van de artikelen van uw order retourneert dat het orderbedrag lager dan € 40,- wordt, wordt de bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten alsnog in rekening gebracht. 

Heeft u nog vragen over het bovenstaande? Neem dan contact op met de klantenservice.

 

Log in
Nieuwe klant
Wachtwoord vergeten
Voer uw e-mailadres hieronder in, hierna ontvangt u een wachtwoord reset link.