ERGOWEAR

ERGOWEAR
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De naam Ergowear is afgeleid van het woord ergonomisch. Dit merk is dan ook al jaren een specialist als het gaat om het creëren van de perfecte pasvorm. De modellen zijn dusdanig ontworpen dat deze volmaakt aansluiten op het mannelijk lichaam. Hierbij is bijzondere aandacht geschonken aan de pouch die uw mannelijke delen enigszins van het lichaam houdt en voor optimale bewegingsvrijheid zorgt. De stoffen die gebruikt worden zijn zacht, elastisch en zeer comfortabel. Hiermee weet Ergowear een jaarlijks groeiend aantal fans aan zich te binden.

Doordacht ondergoed van Ergowear
Kent u Ergowear? Dit is een exclusief onderbroekenmerk dat zich voornamelijk op de sport heeft gericht. Het gaat hier dan ook niet om boxershorts of andere onderkleding dat losjes om uw heup zit maar om strak materiaal zodat uw geslachtsdelen niet alle kanten opgaan tijdens het sporten. Dat is immers een vervelend gevoel, leidt alleen maar af en kan bij bijvoorbeeld rennen zeer gaan doen. Kiest u dan ook voor het gerenommeerde merk uit Chili: Ergowear. Klinkt u dit als muziek in uw oren en bent u wel op zoek naar een merk waarmee u op uw gemak lekker kunt sporten zonder zich zorgen te hoeven maken hoe uw zaakje erbij hangt? Dan is Ergowear toch echt de oplossing. Bij InUndies vindt u een breed aanbod aan herenondergoed van Ergowear:

  • Boxershorts
  • Slips
  • Strings

Natuurlijk is dit ondergoed niet alleen en exclusief te gebruiken tijdens het sporten, het zit geweldig, dus draag het gewoon altijd! En wilt u zich eens sexy gaan vertonen voor uw partner? Kiest u dan voor een string, jawel, een echte mannenstring van Ergowear. Dat gaat een spannende nacht worden, dat kunt u gerust van ons aannemen. Velen zijn u dan ook al voorgegaan en hebben dankzij Ergowear een onvergetelijke nacht beleefd.

Dankzij Ergowear kunt u onbezorgd sporten
Ergowear is aldus het merk dat centraal staat in deze tekst. Het is opgericht in Chili in 2002 en heeft al velen blij kunnen maken met deze geweldige producten. Ergowear zal 2015 dan ook weer zien als een topjaar maar dat neemt niet weg dat ze u ook graag als klant tegemoet zullen zien. Zoals u allicht al wel kunt opmaken uit het woord “Ergowear” bestaat het uit twee woorden. “Wear” is simpel een Engels woord en staat voor dragen. Kortom, u hebt hier te maken met kleding maar dat staat natuurlijk ook als een paal boven water. “Ergo” staat niet voor “Dus” zoals in de Latijnse vertaling maar is een afgekort woord voor “ergonomisch”. Zoals zoveel dingen tegenwoordig ergonomisch gemaakt worden is ondergoed dan ook zeker geen uitzondering hierop. De pasvorm is op een dergelijke manier ontworpen zodat deze kleding aansluit op het mannelijk lichaam. Uw geslachtsdelen krijgen genoeg vrijheid zodat het gezond blijft en tevens voldoende ondersteuning zodat het als zeer aangenaam wordt ervaren. Ergowear ondergoed is dan ook niet te vergelijken met de zogenaamde “ballenknijpers” zoals onderbroeken weleens gekscherend worden genoemd. Daar is geen sprake van. Het is ook erg belangrijk dat ze genoeg vrijheid krijgen maar niet te veel, zeker niet tijdens het sporten. En daardoor zult u zich tijdens het sporten zelfverzekerd voelen. Sterker nog, misschien voelt u zich wel een beetje sexy in dit ondergoed. Dat is zeker een resultaat dat Ergowear wil behalen, kijkt u maar eens naar de vele voorbeelden zoals u op het internet terug kunt vinden. De design liegt er zeker niet om. Wat wil een man nog meer? Ergonomisch herenondergoed dat zowel tijdens het sporten maar ook op het werk kan worden gedragen. Hebt u een fysiek veeleisende baan? Dan raden we ergonomisch dit mannengoed met een ondersteunende pouch van harte aan.

Een mannelijker sportmerk kunnen we ons zo niet bedenken!
Niet alleen voor het sporten is Ergowear geschikt. Het moge nu wel duidelijk zijn dat u zich sexy zult voelen en met Ergowear ondergoed aan zal u hoge ogen opgooien bij uw partner want de pouch accentueert de mannelijke delen. U kunt dus wel raden waar het heen zal gaan als u Ergowear gaat dragen. Het ondergoed is dan ook verdeeld in twee categorieën: Casual en Pleasure. Casual voor het dagelijkse leven en vooral voor het sporten en Pleasure natuurlijk als u een spannende avond hebt gepland. Wist u dat Ergowear in Nederland geïmporteerd wordt? Dat betekent dat u het online kunt gaan bestellen zodat u het in no time in huis hebt en kunt gaan gebruiken. Ten slotte willen we u nog wat uitleggen over het materiaal waarvan deze mooie onderbroeken gemaakt zijn. Want dat is zeker een reden waarom dit merk aan populariteit wint en veel mannen het prefereren boven boxershorts en onderbroeken van andere merken. Het wordt namelijk vervaardigd van zeer zachte elastische microvezels. Deze stoffen zijn dan ook erg zacht en voelen prettig aan de huid. Het is net alsof u helemaal niets draagt maar toch ondersteund wordt op de juiste plekken. Elasticiteit en een comfortabel gevoel zijn dan ook sleutelwoorden en daar gaat Ergowear prat op! Deze modellen zijn dan ook slim in de zin dat ze niet breed uit zullen vallen. Is dat waar u voor wilt gaan? Dan kiest u voor Ergowear. Daar zult u absoluut geen spijt van krijgen, als was het alleen al vanwege het feit dat uw partner er aangenaam door verrast zal worden. Bestelt u ze dan ook vandaag nog. Bestelt u op maandag t/m vrijdag, dan hebt u ze morgen al in huis!

Log in
Nieuwe klant
Wachtwoord vergeten
Voer uw e-mailadres hieronder in, hierna ontvangt u een wachtwoord reset link.