Gregg Homme

Producten 1-24 van 53

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Gregg Homme Ring My Bell Jock
  Gregg Homme Ring My Bell Jock
  Vanaf 59,95 €
 2. Gregg Homme Ring My Bell Brief
  Gregg Homme Ring My Bell Brief
  Vanaf 56,95 €
 3. Gregg Homme Room Max Gym Brief
  Gregg Homme Room Max Gym Brief
  Vanaf 53,95 €
 4. Gregg Homme Coast Swim Thong
  Gregg Homme Coast Swim Thong
  Vanaf 57,95 €
 5. Gregg Homme Room Max Thong
  Gregg Homme Room Max Thong
  Vanaf 39,95 €
 6. Gregg Homme Room Max Brief
  Gregg Homme Room Max Brief
  Vanaf 42,95 €
 7. Gregg Homme Boytoy Jock
  Gregg Homme Boytoy Jock
  Vanaf 44,95 €
 8. Gregg Homme Boytoy Boxer Briefs
  Gregg Homme Boytoy Boxer Briefs
  Vanaf 43,95 €
 9. Gregg Homme Boytoy Brief
  Gregg Homme Boytoy Brief
  Vanaf 33,95 €
 10. Gregg Homme Coast Swim brief
  Gregg Homme Coast Swim brief
  Vanaf 62,95 €
 11. Gregg Homme Unlocked Brief
  Gregg Homme Unlocked Brief
  Vanaf 59,95 €
 12. Gregg Homme Voyeur Square Cut Briefs
  Gregg Homme Voyeur Square Cut Briefs
  Vanaf 38,95 €
 13. Gregg Homme Room-Max Thong
  Gregg Homme Room-Max Thong
  Vanaf 39,95 €
 14. Gregg Homme Boytoy Boxer Briefs
  Gregg Homme Boytoy Boxer Briefs
  Vanaf 43,95 €
 15. Gregg Homme Boytoy Brief
  Gregg Homme Boytoy Brief
  Vanaf 33,95 €
 16. Gregg Homme Torridz Boxer Briefs
  Gregg Homme Torridz Boxer Briefs
  Vanaf 41,95 €
 17. Gregg Homme Torridz Thong
  Gregg Homme Torridz Thong
  Vanaf 26,95 €
 18. Gregg Homme Torridz Thong
  Gregg Homme Torridz Thong
  Vanaf 26,95 €
 19. Gregg Homme Torridz Brief
  Gregg Homme Torridz Brief
  Vanaf 31,95 €
 20. Gregg Homme Torridz Brief
  Gregg Homme Torridz Brief
  Vanaf 31,95 €
 21. Gregg Homme Room-Max Thong
  Gregg Homme Room-Max Thong
  Vanaf 39,95 €
 22. Gregg Homme Crave Jock
  Gregg Homme Crave Jock
  Vanaf 52,95 €
 23. Gregg Homme Crave Thong
  Gregg Homme Crave Thong
  Vanaf 30,95 €
 24. Gregg Homme Xcite Briefs
  Gregg Homme Xcite Briefs
  Vanaf 35,95 €

Producten 1-24 van 53

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Het succes van Gregg Homme
Het succes van Gregg Homme begint in 1987. In dit jaar wordt dit Canadese label voor onderkleding en zwemkleding opgericht. Vandaag de dag, meer dan 25 jaar later, staat Gregg Homme symbool voor comfortabele en uitdagende onderkleding voor iedere man. Ook worden gewone hemden en T-shirts verkocht. Het succes van Gregg Homme is eigenlijk driedelig:

 • Kwaliteit
 • Innovatie
 • Unieke ontwerpen

De kwaliteit van Gregg Homme artikelen is uitstekend. Dankzij het gebruik van de beste materialen gaat de onderkleding niet alleen ontzettend lang mee, maar is ze ook erg comfortabel. Dankzij deze uitstekende kwaliteit heeft Gregg Homme een naam opgebouwd in de modewereld. Vrijwel iedereen kent het label en kijkt uit naar nieuwe ontwerpen. Een andere reden voor het succes is de innovatie in elke collectie. Sinds 1987 is het merk continue bezig met het verbeteren van de ontwerpen. Ook worden telkens nieuwe materialen gebruikt. Iedere nieuwe collectie voegt zo weer iets unieks toe aan het al bestaande accessortiment. De Gregg Homme 2015 collectie heeft ook weer veel stof doen opwaaien! Tot slot worden ook de unieke ontwerpen van het label geprezen. De modellen zijn creatief en vaak ongeëvenaard door andere modebedrijven. Met gebruik van patronen, kant of transparante stof wordt onderkleding gemaakt die nergens anders te krijgen valt. Waar andere merken vaak kiezen voor één kleur of een simpel patroon durft Gregg Homme verder te gaan. Bloem- of vlinderpatronen zijn geen enkel probleem. Ook zijn geregeld specifieke gedeeltes van de onderkleding transparant gemaakt. Dit hoeft echter niet altijd de meest erotische plek te zijn! Transparante stof vindt men in de nieuwste collectie bijvoorbeeld ook aan de zijkant van de benen, zodat nog een belangrijk deel van het lichaam verborgen blijft. Transparant ondergoed voor mannen is het bij Gregg Homme helemaal! Kortom: de ontwerpen van het label zijn uniek en zeer innovatief. Helaas is de prijs hier ook naar! De producten van Gregg Homme kosten vaak veel geld. Soms moet voor een enkele string of slip al meer dan 100 dollar worden neergeteld (tegen de 80 euro).

Visie bij Gregg Homme
Volgens Gregg Homme is design een “dialoog van ideeën”. Deze visie wordt door het bedrijf groots uitgedragen. Om te beginnen moeten artikelen aanspreken. Hiernaast moeten ze veelzeggend zijn. Tot slot moeten ontwerpen ook leiden tot controverse. Aanspreken doet het label met onderkleding van hoogstaande kwaliteit. Na jarenlang onderzoek weet het label precies hoe ondergoed hoort te zitten. De modellen sluiten perfect aan op de huid en veroorzaken geen irritatie. Je bent dus altijd zeker van een product waar je op kunt vertrouwen. Voor het grote publiek is dit natuurlijk een must. Hiernaast moet de kleding ook veelzeggend zijn. Hiermee wordt niet alleen geduid op bespreekbaarheid, maar ook op het idee dat de onderkleding moet uitstralen. De meeste ontwerpen richten zich met name op de homoseksuele man of op de hetero man die wel van een avontuurtje houdt. Deze unieke ontwerpen ziet men zelden bij andere labels. Tot slot de controverse. Natuurlijk bestaat er over een label dat erotische onderkleding voor mannen ontwerpt veel discussie. Sommige mensen vinden het onnodig of totaal onaantrekkelijk, anderen zweren erbij. Zelfs vaste klanten hebben soms moeite met de nieuwste ontwerpen, die keer op keer de grens tussen fantasie en erotiek opzoeken. Toch is het merk ontzettend populair. De modellen provoceren en zijn daarom veelbesproken en erg gewild. Uiteindelijk draait alles om verleiding en Gregg Homme heeft met haar uitgesproken visie een goede strategie ontwikkeld.

Materiaal bij Gregg Homme
Materiaal is een veelbesproken onderwerp bij het label. Dit moet van topkwaliteit zijn om te voorkomen dat klanten na een dure aanschaf van een koude kermis thuiskomen. Het materiaal dat gebruikt wordt ziet men veel terug bij andere labels, maar vaak heeft Gregg Homme een geheel eigen mix. Dankzij eigen katoenmengsels of speciale microvezels kan het merk uitstekende kwaliteit leveren. Microvezel heeft belangrijke voordelen over katoen. Naast goed comfort sluit de stof naadloos aan op de huid. Hier wordt dan ook veel tijd aan besteed. Ook gaat het materiaal zweetplekken tegen. Doordat de stof ademt blijft de huid koel en is het niet nodig om te zweten. Kleine zweetdruppels die ontstaan worden door de vezels opgenomen. Ook is er bij Gregg Homme de mogelijkheid om te kiezen voor kunstleer. “Gewaagd ondergoed voor mannen” aldus het label, maar dit moet iedereen natuurlijk zelf bepalen. Al dit materiaal wordt verwerkt in de diverse artikelen die door het bedrijf worden geproduceerd. Boxershorts met liftende pouches, strings met transparante pouche, jockstraps, het kan niet gek genoeg.

Bestellen
Gregg Homme artikelen zijn goed aan de prijs, maar voor die prijs krijgt men goede kwaliteit en uitstekende duurzaamheid. Ontdek het nu zelf online bij InUndies Men's Underwear. Onze klantenservice helpt u graag bij vragen.

Log in
Nieuwe klant
Wachtwoord vergeten
Voer uw e-mailadres hieronder in, hierna ontvangt u een wachtwoord reset link.