Garcon Model

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Garçon Model San Marco Brief
  Garçon Model San Marco Brief
  Vanaf 26,95 €
 2. Garçon Model Radiant Swim brief
  Garçon Model Radiant Swim brief
  Vanaf 34,95 €
 3. Garçon Model Umbria Swim shorts
  Garçon Model Umbria Swim shorts
  Vanaf 39,95 €
 4. Garçon Model Cristobal Swim shorts
  Garçon Model Cristobal Swim shorts
  Vanaf 39,95 €
 5. Garçon Model San Marco Jock
  Garçon Model San Marco Jock
  Vanaf 24,00 €
 6. Garçon Model San Marco Trunk
  Garçon Model San Marco Trunk
  Vanaf 28,95 €
 7. Garçon Model Miramar Brief
  Garçon Model Miramar Brief
  Vanaf 26,95 €
 8. Garçon Model Radiant Trunk
  Garçon Model Radiant Trunk
  Vanaf 28,95 €

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Garçon Model
Garçon Model heeft zich toegelegd op het creëren van ondergoed voor mannen met een actieve levensstijl. De hele dag door, op kantoor, tijdens het sporten of een gezellige avond uit, uw ondergoed is de basis die bepaalt hoe comfortabel u zich voelt in uw kleding. Daarom is het ondergoed van Garçon Model niet alleen trendy-sportief maar ook functioneel met een pasvorm die optimale bewegingsvrijheid biedt. De collectie wordt vervaardigd uit hoogwaardige stoffen die op duurzame wijze zijn geproduceerd.

Over Garçon Model
Garçon Model is een merk dat boxershorts en andere producten ontwerpt voor een brede groep mannen. Maar het is wel belangrijk dat deze mannen niet van een standaard uiterlijk houden. Sommige boxers zijn namelijk gewaagd wat betreft de kleuren. Dus als u op zoek bent naar bijzondere boxers die wel erg comfortabel zitten dan kunt u het beste terecht bij Garçon Model. Ook is het goed om te weten dat als u een boxershort koopt van Garçon Model dat u een boxer koopt met een sportieve uitstraling. De meeste producten van Garçon Model hebben deze sportieve uitstraling. De boxers van Garçon Model zijn dan ook bedoeld voor mannen die een actieve levensstijl hebben. Als u bijvoorbeeld in de ochtend een lange tijd moet fietsen naar uw werk en daarna misschien wel naar de sportschool gaat, dan is het fijn om goed ondergoed te dragen. Anders gaat het na een tijdje irriteren en dat is niet prettig bij een lange dag. Als u na een lange dag ook nog eens gaat stappen met vrienden dan is het helemaal belangrijk om goed ondergoed te dragen. Garçon Model biedt ondergoed aan van een goede kwaliteit en van een divers kleurenpallet. Het is ook goed om te weten welke soorten ondergoed Garçon Model aanbiedt. Dit zijn namelijk de volgende:

Het zijn dus verschillende soorten producten en op deze manier weet u ook dat u eigenlijk altijd wel bij Garçon Model terecht kunt voor ondergoed. Ondergoed kan veel doen met het zelfvertrouwen van een persoon. Als u fijn ondergoed draagt, dan kunt u er vanuit gaan dat u zich ook sneller beter gaat voelen zelfverzekerder. Het is dan ook vaak een tip van ontwerpers om zelfvertrouwen te krijgen door mooie kleding te dragen. Of dit nou ondergoed is of een ander soort kledingstuk.

De duurzaamheid van Garçon Model
Een van de belangrijkste elementen van Garçon Model is dat het merk op een duurzame wijze ondergoed produceert. Ze houden rekening met het milieu en hierdoor weet u ook zeker dat er zorg is besteed aan de productie. Het materiaal dat gebruikt wordt door Garçon Model is katoen en mengsels van katoen. Dit is een erg prettig materiaal om te gebruiken. Het is een duurzaam materiaal en dit zorgt ervoor dat het milieu minder beschadigd wordt door de productie van het ondergoed van dit merk. Daarnaast willen veel klanten ook denken aan het milieu. Sommige mensen willen namelijk ook bij het dragen van kleding denken aan het milieu. Door middel van de duurzame productie van ondergoed wil dit merk hieraan meewerken.

Interesse in ondergoed van Garçon Model
Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar de nieuwste trends van Garçon Model dan kunt u het beste op internet zoeken. Op onze website staat een groot assortiment aan mannen ondergoed en aan de producten van Garçon Model. Niet alleen zijn hier producten te vinden van dit merk. Ook is bij InUndies Men's Underwear ondergoed te vinden van andere grote en goede merken. Er zijn merken te vinden voor iedere man. Als u vragen heeft over het merk of u wilt meer informatie weten over de duurzame productie van het merk dan kunt u terecht bij onze klantenservice.

Log in
Nieuwe klant
Wachtwoord vergeten
Voer uw e-mailadres hieronder in, hierna ontvangt u een wachtwoord reset link.